Sunday, August 27, 2006

Teretys Kanukeista!

Tällä kertaa zuomeczi naputtelen, get used to that also! :p

Pysyny pystyssä nyt sitten yli 24 tuntia yhteen soittoon; reissaamisessa on tunnelmaa ja väsyttävää elementtiä riittoisasti! Nyt sitten olen täällä Kingstonissa, joka näyttää muuten ihan Jamaican Kingstonilta paikoitellen, ja reissussa tähän mennessä ehditty jo käkkäillä yhtä sun toista. Suomen pään henkilökohtainen check in sujui teoriassa hyvin, mutta päästyämme Pariisiin huomasin, ettei minulle oltu määritelty paikkaa seuraavaan yhteyslentoomme Torontoon. Varmistuksen tästä saimme Charles De Gaullen lentokentällä operoivalta Air Francen henkilökunnalta; herralla ei ole paikkaa koneessa. Noh, eiku säätämään ja johan löyty paikka. Ehkä reissumme eittämättä paras highlight -kohta on tänään ollut hetki, jolloin nukuimme bussipysäkkimme ohi. Eihän siinä mitään, mutta seuraavalla pysäkillä kuljettaja ilmoitti kylmän rauhallisesti, että jätin teidän matkalaukut edeltävälle pysäkille... Very nnice!

Loppu hyvin, kaikki hyvin tosin sitten; bussikuski ilmeisen häikäistyneenä Kaisan olemuksesta päätti heittää meidät edeltävälle pysäkille ja siellä nököttivät suomalaisten muailmanmatkaajien omaisuus paikallisten itämaisten vahvistusten nenien edessä! Siitä matka sitten jatkui maailman mukavimman taksikuskin kyydissä, joka omalla ajallaan näytti sitten Queensin yliopiston kampusaluetta. Lääniä tällä laitoksella kyllä riittää, no doubt about that, bros n' sistas! Särki on täällä isojen poikien altaalla nyt siis kroolaamassa! :p Oli muuten huomioitava suomalaisena jäykkäniskana, että kyllä sitä pystyy aika paljon laittamaan kanadalaisittain matkalaukkuja normaalin henkilöauton takakonttiin...

Nyt muutama kuva vähän siitä sun tästä, mutta kaikki otoksen tältä päivältä. Mukana heiluvat siis Mademoisselle Kaisa Rämä sekä Monsieur Mika Vatanen. Da Finns @ Kingston, bujakashaaaa! Over n' out for now.

No comments: