Thursday, August 31, 2006

Voi p*ska -päivä!



En tunne vihreätoppista naishenkilöä, ehkäpä koska hänellä on übereimmät naiskainalohiet, mutta oli aivanehdottomasti laitettava esimerkki eläimellisestä kainalo-aineenvaihdunnasta...



Party over here!



Saisiko olla Carlo Rossia vaikka kolmen litran tonkissa?! Seuraavana päivänä voi sitten OIKEESTI puolustella vetäneensä vain sen yhden pullon.

Tämä päivä ei mennyt lainkaan putkeen. Kaisaa lainaten: "Voi paska!". Tässä olisi lista asioita, mitkä eivät ihan menneet eilen putkeen:

1. Päivän alussa oli halvempi asumisvaihtoehto alustavasti sovittu neljäksi tulevaksi kuukaudeksi; iltapäivällä vuokraajalle soittaessa blogin kirjoittajalle ilmoitettiin kämpän jo menneen. Nice.

2. Kaisa törmäs koululla oveen. Hienosti.

3. Taksi ei tullut, vaikka tilattiin. Tai no, tuli se sitten lopulta.

4. Lintu ulosti Kaisan päälle.

5. Sovitut tapaamiset menivät täysin reisille; vuokrarahojen ottajaa ei millään löytynyt sovitusta paikasta.

6. Kaisa ei saanut opiskelijakorttiaan, pyh.

7. Mikan mukaan Kaisa "näytti väsyneeltä", vaikka Kaisa ei ollut väsähtänyt saatika läsähtänyt.

8. Suihkussa Kaisa onnistuneesti ajoi Ladyshaverilla rallia säärtä pitkin ja päätti vuodattaa verta sitten haavan muodossa samalla hinnalla.

9. Onnistuin polttamaan pyyhkeeni illalla, kun pitsaa lämmittelin. Siis kunnolla.

10. Hukkasin baarissa reppuni. Vaikkakin se ei ollut edes mukana. Hukkasin kuitenkin.

11. Vuokrarahoja ei millään saatu automaatista nostettua. Prkl.

12. Kaisa nukku pommiin ja niin kaikki myöhästy kaikesta. Niinku.

Joka tapauksessa saatiin varmistettua toinen kämppä meille. Nyt on siis valkeahko (Taruu, valkostaa elämään!) katto Särjen pään päällä seuraaviksi kuukausiksi. Hieno asumus tiedossa, blääng blääng, beibi! Kuvatuksia siitä sitten enemmän vaikka huomenna, kun sinne päästään muuttamaan. Tänään tiedossa sporttia ja orientaatiota. Pääsee vähän hikoilemaan alkoholin jäämiä elimistöstä pois. Aivan, normi-ilta eilen taas ollut, hienoa meininkiä tietenkin. Järkättiin muille vaihtareille alottelu-ilta. Paljon kairaamista. You know. Aamuun asti jatkoilla, suoraan päivän orientaatio-tilaisuuteen...

2 comments:

Jugi said...

No ei mennyt sitten päivä putkeen siellä :S En nyt just muista oonko jo hehkuttanut kännipäissäni joskus, mutta luin Coelhon Pilgrimagen tossa joku aika sitte ja oli mahtava! Alchemist on listalla pian edessä.

Juho Tuovinen said...

Äijä on näköjään värjänny letin ihan mustaksi! Näytät ihan multa, senkin hiippari. Mut hyvältä näyttää, niin letti kun elämäkin. Keep it up (tää on tosi ambiguous käsky sinänsä).